Sisteme control acces de top, numai de la Pulsar!

Sisteme control acces cu performante ridicate si avand incorporate tehnologii de ultima generatie iti sunt puse la dispozitie de firma Pulsar. Daca doresti sa iti instalezi un sistem control acces si cauti un furnizor de incredere, firma Pulsar iti sta la dispozitie cu o oferta complexa ce implica si consiliere in alegerea sistemului de care ai nevoie, dar si montajul si darea lui in functie.

Specialistii firmei Pulsar sunt gata oricand pentru a face fata si celor mai complexe si provocatoare solicitari venite din partea clientilor sai!

Sisteme control acces – ce sunt aceste sisteme?

 

Sisteme control acces reprezinta raspunsul oferit de producatorii de aparatura electronica la nevoile de securitate pe care societatea le are la ora actuala. Evolutia societatii noastre a determinat o crestere a nivelului de securitate datorita infractionalitatii care se afla si ea pe un trend asccendent. Sistemul de control acces vine ca raspuns la securizarea unor spatii, cladiri, perimetre, aceste sisteme permitand controlul accesului in incintele enumerate.

Sistemele asigura functii de identificare si restrictionare a accesului persoanelor in spatiile protejate, permit inregistrarea video a zonelor protejate, darsi realizarea unui sistem de pontaj al angajatilor in baza datelor furnizate de sistem in care se poate evidentia ora intrarii, dar si a iesirii din incinta unitatii. Pentru accesul si pentru identificarea persoanelor sunt folosite mai multe tehnologii, cea mai raspandita fiind cea cu cartela de proximitate. Controlul accesului se face si pe baza tag-ului de proximitate sau codului de acces.

La usile de acces sau la intrari sunt instalate cititoarele. Cand o persoana utilizeaza cardul de acces sau tasteaza codul de acces usa se deschide doar pentru persoana respectiva careia ii este permisa intrarea in incinta protejata. In cazul companiilor mari sistemul de control acces poate fi extins si in interiorul cladirilor, astfel accesul unei persoane ii poate fi limitat in anumite birouri sau etaje ale cladirii.

Sisteme control acces – de ce sa instalezi un astfel de sistem?

 

Sisteme control acces si-au dobandit un loc insemnat in aplicatiile oferite beneficiarilor, deoarece se pot realiza avantaje multiple, iar unul dintre cel mai important este cresterea nivelului de siguranta si securitate. Cand vrei sa alegi un sistem de control acces printre optiuni poti include: cartelele de proximitate, cardurile cu banda magnetica, sisteme biometrice si smart carduri.

Un smart card contine un cip pe care sunt scrise informatii personale despre propietar si punctele unde ii este permis accesul in zona protejata. Un alt avantaj pe care smart cardurile il confera este compatibilitatea cu diferitele tehnologii cum ar fi sistemele cu banda magnetica si sistemele biometrice. Acestea permit folosirea de smart card acces in diverse locatii si cu diferite tehnologii de citire.

Apeland la sisteme control acces comercializate de firma Pulsar vei beneficia de echipamente de ultima tehnologie care iti sunt puse la dispozitie la cele mai avantajoase preturi. Nevoia de securitate fiind din ce in ce mai pregnanta te indrepta spre achizitionarea de sisteme de control performante care prin facilitatiile oferite sa iti satisfaca toate nevoile de securitate, iar profesionistii firmei Pulsar te vor ajuta sa alegi sistemul de control acces ce se muleaza cel mai bine pe nevoile tale specifice!

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege sisteme control acces de la Pulsar. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Pulsar? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0769-250.177 si 0240-515.742 sau trimite un e-mail pe adresa office@pulsarsistem.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *