Sisteme-control-acces-6JW6dEste timpul sa optezi pentru sisteme de alarma antiefractie dintre cele mai profesioniste de pe piata de specialitate. Matrix Computers ofera sisteme de alarma special create pentru locuinte particulare, cat si pentru cele comerciale, depozite, hale industriale, spatii deschise si institutii de orice fel. Persoanele, dar si bunurile din aceste spatii vor fi mereu in siguranta si protejate in mod corespunzator. Aceste sisteme de alarma antiefractie de la  Matrix Computers sunt oferite la preturi convenabile, iar specialistii firmei iti ofera consultanta de specialitate pentru a putea alege cele mai bune produse pentru necesitatile tale.

Prin serviciile sale, Matrix Computers iti ofera consultanta pentru ofertarea si instalarea unor astfel de sisteme. Sistemele de alarma pot fi de mai multe tipuri si anume pe cablu sau wireless, locale sau la distanta, simplu sau cu sistem integrat. Acest tip de sisteme trebuie instalate preventiv pentru a trece prin situatia de a fi pagubit. Prin utilizarea acestor dispozitive se vor descuraja hotii de incercarea de a patrunde in spatiul protejat, prin prezenta la vedere a sirenei exterioare si a stikerelor de marcaj.

De ce sa optezi pentru sisteme de alarma antiefractie?

Un prim argument ar fi siguranta si protectia pe care o ofera aceste produse fiecaruia in parte. Gratie unui sistem eficient de alarma antiefractie vei putea evita patrunderile prin efractie si vei descuraja infractorii in savarsirea de fapte penale. Cel mai important argument este protejarea persoanelor si a bunurilor tale. Matrix Computers ofera sisteme de alarma de calitate si iti garanteaza functionarea sistemului oricand si oriunde. Sistemele de alarma antiefractie profesionale au avantajul de a integra un comunicator digital care semnaleaza orice neregula. Sistemele iti asigura toate acestea si iti garanteaza functionarea sistemului oriunde si oricand. Printre avantajele unui astfel de sistem de alarma antiefractie se numara alertarea in caz de patrundere prin efractie, posibilitatea conectarii la un dispecerat prin interventie.

Pentru locuintele particulare se recomanda un sistem simplu, iar in cazul spatiilor comerciale sau obiectivelor de mare interes se utilizeaza un sistem integrat. Aceste sisteme pot fi conectate la un dispecerat de interventie sau la un telefon pentru a alerta o persoana care sa intervina cat mai repede. Un sistem de alarma se compune din centrala de alarma, detectorii de vibratii, fum sau geam spart, bariere infrarosu, sirena de interior si exterior, contact magnetic si acumulatori. Fiind extrem de profesioniste, sistemele iti ofera siguranta si protectia de care ai nevoie pentru a sta linistit in propria casa si nu numai.

Apeleaza la Matrix Computers!

Compania Matrix Computers este una de renume care activeaza in domeniul vanzarii si service-ului de calculatoare. Pe langa acestea, ea s-a extins si in domeniul sistemelor de semnalizare la incendiu. Echipamentele utilizate sunt dintre cele mai profesioniste pe piata de specialitate. In afara de comercializarea acestor produse, la Matrix Computers vei putea opta pentru montaj, service, proiectare, inchiriere a diferitelor sisteme de alarma, supraveghere, antiincendiu si de control acces. Contacteaza echipa Matrix Computers pentru colaborari profesioniste si de durata si ai garantia calitatii la preturi mici de tot.

 

Datele de contact ale firmei Matrix Computers

Adresa firmei: str. Vasile Goldis, nr. 6, Arad

Telefon: 0257 338 565

Email: office@xmatrix.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *