instalare sisteme de securitate

Fiecare persoana, cu simtul raspunderii, doreste sa-si asigure familia si bunurile impotriva unor posibile tentative de patrundere prin efractie. Pentru un plus de protectie, specialistii recomanda instalarea unor sisteme de alarma. Sunt eficiente, practice si au un pret accesibil. Sistemele de alarma sunt extrem de sensibile astfel ca pot semnala chiar si cea mai mica tentativa de intrare prin efractie. Orice miscare este semnalizata pe cale electronica, instantaneu!

Pentru sisteme de alarma Arad intr-o gama completa si la preturi excelente, apeleaza la Matrix Computers, firma ce are ca principal domeniu de activitate vanzarea si service-ul de calculatoare, inclusiv comercializarea de sisteme de securitate. Din oferta Matrix Commputers poti opta pentru sisteme de alarma Arad ideale pentru orice spatiu, fie ca este vorba de un apartament de bloc, o casa de vacanta ori o cladire administrativa.

Sisteme de alarma Arad-Pentru  un plus de protectie!

Categoria sistemelor de securitate cuprinde sistemele de supraveghere video, sistemele de videointerfonie si sistemele de alarma. Monitorizarea unui astfel de sistem este echivalent cu prezenta unui agent de paza in zona vizata. Fiecare sistem are avantaje si dezavantaje. La capitolul raport optim eficienta-pret, sistemele de alarma inregistreaza maximum de puncte.

De ce sisteme de alarma?

Semnalizarea electronica a tentativelor de efractie are un puternic impact in descurajarea/intimidarea infractorului. Prin utilizarea unui sistem de alarma este posibila interventia rapida a echipajelor de protectie.

Sistemele de alarma semnalizeaza electronic tentativele de diferite tipuri, printre care: detectari de miscari interne pentru a semnala deschiderile de usi si ferestre, de spargere a ferestrelor etc.

Tipuri de sisteme alarma

Exista trei tipuri de sistema de alarma, si anume: sisteme de alarma cablate (cu fir), sisteme de alarma radio (wireless) si sisteme de alarma hibride. Toate cele trei tipuri de sisteme alarma conving prin robustete, eficienta si usurinta in  instalare. Este simplu: cel mai des utilizate sunt sistemele de alarma cablate, cel mai usor de utilizat si montat  sunt cele radio (nu necesita prindere in zid), iar cele mai inteligente sunt alarmele hibride.

Din ce este compus un sistem de alarma?

– detector sau senzor

– sirene de interior sau exterior

– sistem central

– grup de alimentare

– tasete de comanda si transmitatori bidirectionali

Unde instalezi un sistem de alarma?

Instalarea unui sistem de alarma trebuie sa tina cont de caracteristicile/arhitectura casei, de locurile in care se depoziteaza obiectele de valoare, pasajele de trecere, zonele cele mai vulnerabile si toate caile de acces (usi principale, geamuri, terase, etc.).

De unde achizitionezi sisteme de alarma perfromante?

Daca vrei sa ai garantia unei protectii desavarsite, consulta oferta Matrix Computers si alege tipul de alarma ideal locuintei tale. Poti alege intre sisteme de alarma Arad pentru apartamente de bloc, garsoniere, vile si case de vacanta, dar si pentru sisteme de alarma Arad cladiri administrative, sedii de birouri, showroom-uri, institurii, etc.

Echipa Matrix Computers iti asigura inclusiv servicii de consiliere in alegerea corecta a echipamentelor de care ai nevoie. De asemenea, Matrix Computers iti poate pune la dispozitie si servicii de montaj sisteme de alarma Arad. Pana in momentul de fata, Matrix Computers a montat peste 300 de sisteme de supraveghere si peste 1500 de sisteme de alarma.

Pentru informatii suplimentare si pentru comenzi sisteme de alarma Arad, acceseaza www.xmatrix.ro

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *