Vrei sa cumperi sisteme de automatizare pentru cladiri, dar deocamdata nu stii la ce firma ai putea apela pentru a obtine un echipament de calitate si foarte eficient? Ai achizitionat, deja, un sistem BMS, dar nu stii care sunt pasii corecti pe care trebuie sa ii urmezi in procesul de montare al acestuia? Raspunsurile sunt foarte simple! Apeleaza acum la serviciile oferite de compania Thermovent si toate nelamuririle tale vor deveni probleme de domeniul trecutului.

Se inseamna sisteme de automatizare BMS?

Un sistem BMS se monteaza cu scopul de a controla totalitatea echipamentelor instalate intr-o cladire. Acest control al sistemelor este important pentru a le reduce cosumul si pentru a le optimiza in asa fel incat ele sa functioneze in parametri deplini de siguranta si confort. Prin instalarea se sisteme de automatizare se urmareste atat sporirea gradului de confort cat si reducerea costurilor de intretinere, de functionare a cladiirii vizate sau pentru implementarea unor solutii de reducere a daunelor in situatia unui incendiu, unei avarii etc.

De ce sa cumperi sisteme de automatizare de la Thermovent?

Thermovent SRL a fost infiintata in anul 2002 si activitatea sa vizeaza mai multe domenii. De-a lungul timpului, aceasta companie s-a implicat doar in parteneriate caracterizate de profesionalism si seriozitate. Echipa de specialisti care lucreaza in cadrul firmei Termovent ofera servicii diverse in ceea ce priveste instalatiile de incalzire si climatizare, instalatiile sanaitare si cele de protectie impotriva incendiilor, instalatiile electrice, istalatiile de ventilatie etc. De asemeni, in oferta de echipamente pe care le poti achizitiona de la Thermovent se numara si sisteme de automatizare.

Sistemele de automatizare comercializate de Thermovent sunt de tip BMS si sunt ideale pentru a fi instalate atat in propria locuinta cat si in oricare alt spatiu pe care il detii. Thermovent este ajutorul ideal atunci cand vine vorba de servicii profesionale in acest domeniu. Prin intermediul serviciului de asistenta tehnica pe care vi-l ofera acesasta companie, ai posibilitatea de a beneficia de toate avantajele oferite de sistemele BMS. Building Management System (BMS) este un sistem util in gestionarea inteligenta si eficienta a oricarei cladiri, de la locuinte si centre comerciale pana la sedii de birouri, showroom-uri sau cladiri de birouri. Cel mai important avantaj al acestor sisteme de automatizare este reprezentat de faptul ca permit controlul intregii cladiri doar dintr-un singur punct. Eficienta acestui sistem este reprezentata de buna administrare a resurselor cladirii respective si, astfel, se realizeaza economii considerabile asupra energiei utilizate.

Achizitioneaza si tu sisteme de automatizare de la compania Thermovent si beneficiaza de un management calitativ al oricarei cladiri pe care o detii. Aceste sisteme sunt foarte utile in ceea ce priveste asigurarea unui nivel sporit de confort. Echipa de specialisti din aceasta companie va efectua montarea acestor sisteme cu maximum de profesionalism, pentru ca dumneavoastra sa beneficiati in totalitate de avantajele oferite de aceste echipamente.

Pemtru mai multe detalii te invitam sa accesezi pagina de internet thermovent.ro si sa intri in contact cu unul dintre reprezentatii acestei firme. Nu ezita si cumpara acum sisteme de automatizare de foarte buna calitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *