O afacere poate functiona in cele mai bune conditii, numai daca sunt intrunite anumite cerinte. Amintim importanta distribuirii materialelor publicitare pentru o reclama buna facuta afacerii, produsele si serviciile de calitate oferite prompt si in mod profesional, dar si implicarea angajatilor. Un angajat este foarte valoros pentru o companie, si poate face diferenta intre o simpla afacere mediocra, si una cu potential de expansiune de-a lungul timpului. Pentru a avea numai angajati implicati si seriosi, va recomandam sa achizitionati sisteme de pontaj din oferta companiei Big IT Solutions. Astfel, veti putea tine evidenta participarii lor la activitatile firmei, implicarea acestora, si prezenta zilnica la locul de munca.

Tipuri de sisteme de pontaj si avantajele acestora – de la Big IT Solutions

V-ati gandit sa achizitionati pentru afacerea dvs. un sistem de pontaj pe baza de cartela, de amprenta, sau chiar cu control biometric? Nu ati gasit nicio oferta avantajoasa pana acum, si cautati un distribuitor de incredere? Compania Big IT Solutions va sta la dispozitie cu o gama variata de sisteme de pontaj, care va sunt disponibile numai accesand site-ul bigit.ro.

Daca sunteti decis sa optati pentru sisteme pontaj de tip controler cu acces biometric si camera, trebuie sa stiti ca acestea sunt dotate si cu senzor usa, alarma, incuietoare electrica, buton de iesire, intrare pentru cititor de proximitate. In plus, acestea au o capacitate de stocare de 8000 de amprente, si o temperatura de functionare variind intre 0 si 45 de grade Celsius.

Sistemele de pontaj ce contin terminal de control acces si pontaj, dar si un cititor de amprente pentru exterior, sunt rezistente la umezeala, au indicare luminoasa si chiar si un buzzer incorporat. Big IT Solutions va pune la dispozitie si sisteme de pontaj pe baza de cartele, cu o capacitate de 10000 de utilizatori cu cartele si 1500 de amprente.

Un alt tip de sisteme de pontaj preferate de utilizatorii romani, care pot fi gasite in oferta companiei Big IT Solutions sunt cele cu amprenta sau cod, cu o capacitate de 200000 de evenimente stocabile, si 8000 de amprente, care functioneaza si in mod stand-alone. Controlerele stand-alone cu functie sisteme pontaj, tastatura si cititor de proximitate, includ caracteristici precum led, display, beeper, buton de sonerie, soft pontaj, etc. De asemenea, sistemele pontaj amprenta digitala au capacitatea de a gestiona amprentele digitale si de a accesa optiunile de control prezente. Imbratisati si dvs. evolutia tehnologica, si comandati sisteme pontaj de la Big IT Solutions!

Big IT Solutions va ofera sisteme pontaj cu diferite functii pentru necesitatile dvs.

Daca detineti o afacere cu mai multi angajati, si va ganditi sa instalati sisteme pontaj pentru a le verifica activitatea si indeplinirea sarcinilor si atributiilor de serviciu, va recomandam sa comandati aceste produse din oferta companiei Big IT Solutions. Va asteapta produse de calitate, la preturi accesibile pe site-ul bigit.ro, usor de montat si de utilizat, cu o durata de functionare indelungata si garantie inclusa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *