Sisteme de securitate. Alarma antiefractie de la Anteo Active Concept

Oamenii sunt tot mai inventivi cand vine vorba despre sisteme de securitate. Luigi Vizureanu, un inginer de 47 de ani din Romania, a inventat valiza ce-ti protejeaza casa de hoti. Aceasta este dotata cu un sistem de alarma performant care te avertizeaza in cazul patrunderii prin efractie, dar iti arata si daca sunt scurgeri de gaze sau inundatii. Desigur, costa 30.000 de euro si nu oricine si-o poate permite. Din fericire, exista si sisteme de securitate accesibile oricui, de la alarme antiefractie pana la camere de supraveghere la preturi bune.

Sisteme de securitate se adapteaza si ele timpurilor moderne in care traim

 

Astazi, orice locuinta se poate bucura de sisteme de securitate moderne, inteligente, avand in dotare camere de supraveghere de inalta rezolutie, alarme antiefractie montate la toate usile sau o yala cu amprenta digitala.

Statisticile ne arata ca aproximativ 5% dintre locuintele din Romania sunt dotate cu sisteme de securitate. Putin, foarte putin, tinand cont ca, in medie, in fiecare ora au loc 2 spargeri. In aceste conditii ar trebui si tu sa iei in considerare diversele metode de a-ti proteja casa folosindu-te de tehnologii de ultima generatie:

– Usi smart sunt construite din materiale speciale, deci nu pot fi sparte de hoti. Pot fi dotate si cu yale inteligente electromagnetice ce te avertizeaza sonor sau luminos daca ai uitat poarta deschisa;

– Geamuri antiefractie;

– Camere de supraveghere cu foarte multi megapixeli pentru o claritate desavarsita;

– Un sistem de alarma care sa transmita in timp real mai multe fotografii cu hotii ce au reusit sa patrunda in locuinta ta, poze ce-ti sunt transmise pe mobil. Aceasta tehnologie este de ultima ora si-ti permite sa te bucuri de un concediu mult mai linistit. Astfel ca, doar in cateva secunde de la producerea efractiei, prin MMS sau prin e-mail primesti primele 3 poze. In scurt timp iti mai vin inca 2 poze infatisand zona prin care s-a intrat in casa si momentul respectiv, urmate de inca 3 poze care-ti infatiseaza ce se intampla dupa. Este un sistem scump, dar care are avantajul de a-ti permite sa verifici alarmele false;

– Camere cu termoviziune.

Printre cele mai populare sisteme de securitate se numara alarmele antiefractie

 

Sisteme de securitate cum sunt si alarmele antiefractie au rolul de a proteja caile de acces dintr-o cladire, descurajand patrunderea neautorizata. In functie de tipul obiectivului pe care vrei sa-l protejezi, de forma, dar si de amplasarea lui, se aleg diferite sisteme de alarma antiefractie.

Avertizarea, in acest caz, se realizeaa sonor sau prin telefon catre un dispecerat al firmei specializate in interventii rapide cu care colaborezi.

Ce include un astfel de sistem in componenta sa? In primul rand, o centrala de detectie si de alarmare care este prevazuta cu un software. Amintim apoi de:

– Detectoarele de prezenta atat pentru interior, cat si pentru exterior;

– Detectoarele de geam spart avand si functia de analizare a spectrului audio;

– Detectoarele de soc avand o sensibilitate de detectie reglabila;

– Sistemele de avertizare audio si sistemele optice;

– Elementele de alarmare de la distanta;

– Tastatura;

– Contactele magnetice.

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege sisteme de securitate de la Anteo Active Concept. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Anteo Active Concept? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0745-089.610 si 0771-416.253 sau trimite un e-mail pe adresa office@securitatesisupraveghere.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *