sisteme de securitate

Furturile din locuinte reprezinta 15 % din totalul furturilor de patrimoniu. Cel putin asta indica statisticile efectuate la nivelul intregii tari. Tot statisticile sunt cele care arata ca cele mai multe intrari prin efractie se comit in mediul urban. Exista chiar si un interval de timp preferat de hoti: 08.00-18.00. Orice locuinta poate intra in vizorul persoanelor certate cu legea. Se fura, in special, bijuterii, obiecte de valoare, electronice si bani. Pe lista ¨preferintelor¨ se afla inclusiv articolele vestimentare, chiar si alimentele. Pe scurt, hotii fura tot ce prind!

Daca nu vrei sa cazi victima unui furt din locuinte sau a unor situatii mult mai grave (acte de violenta fizica, etc.), fii responsabil si echipeaza-ti caminul cu sisteme de securitate. Poti opta pentru sisteme de securitate individuale sau pentru alternative mult mai complexe, mai elaborate. Indiferent de alegeri, Anteo Active Concept iti sta la dispozitie cu o gama variata de sisteme de securitate.

Sisteme de alarma, sisteme de supraveghere video, sisteme control acces, automatizari (porti batante si porti culisante) si garduri electrice.. Acestea sunt doar o parte din echipamentele pe care Anteo Active Concept le include in oferta sa. Sistemele de securitate comercializate fac parte din noua generatie, cu performante notabile si design ultramodern.

Sisteme de securitate-Un plus de confort, de siguranta acasa sau la firma!

Daca pana nu demult sistemele de securitate erau considerate un moft sau o achizitie cel putin  exotica, astazi, tot mai multi sunt cei care se vad nevoiti sa achizitioneze aceste sisteme. Motivele sunt diverse. Fie sporirea sentimentului de confort din locuinte, combaterea furturilor din magazine, identificarea persoanelor neautorizate dintr-o anumita zona, combaterea violentei sau actelor de vandalism.

De ce sisteme de securitate?

Simplu: pentru ca prezenta a unor astfel de sisteme descurajeaza, din start, posibile acte infractionale, deci, genereaza confort si un nivel sporit de siguranta. Avantajul sistemelor de securitate este accesibilitatea. Mai exact, oricine se poate bucura de beneficiile unor echipamente inovatoare, cu pret redus. Cele mai des utilizate sisteme de securitate sunt camerele video de supraveghere si sistemele de alarma (anti-efractie, anti-incendiu).

De pilda, camerele de supraveghere pot fi montate (indoor, outdoor)  atat in spatii rezidentiale, cat si in cele industriale, comerciale sau administrative. Acestea ajuta la combaterea furtului si a fraudei, oferind in acelasi timp informatii (sub forma de imagini live sau inregistrate) necesare procesului decizional. Unele sisteme video pot fi accesate (oricand si de oriunde) de pe tablete, smartphone-uri sau alte dispozitive inteligente.

Anteo Active Concept-Furnizor sisteme de securitate. O gama completa de echipamente necesare sigurantei tale!

Exista o gama variata de sisteme de supraveghere video, printre care: camere fixe, camere supraveghere ascunse, camere DOME 360, controlere video, DVR-uri, etc. Toate acestea precum si multe alte sisteme de securitate, supraveghere le gasesti in oferta Anteo Active Concept.

Anteo Active Concept aduce siguranta in caminul tau!  Mai exact, firma iti pune la dispozitie tot ceea ce ai nevoie in materie de sisteme de securitate: sisteme antiefractie, antiincendiu (conventionale si adresabile), supraveghere video, interfoane (analogice si digitale), control acces, automatizari (porti batante si porti culisante) si garduri electrice.

Toate sistemele pot fi achizitionate la pret avantajos direct din cadrul magazinului online www.securitatesupraveghere.ro. Livrarile se efectueaza rapid in toate orasele tarii!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *