Sisteme de supraveghere video de la Badas Business, varietate si preturi bune

Tu stiai ca primele sisteme de supraveghere video din lume au fost analogice? Aceste sisteme de supraveghere video transmiteau semnalul video cum altfel daca nu analogic catre un VCR sau o matrice video analogica folosindu-se de cabluri?! De asemenea, inregistrarea acestui semnal video nu se facea decat pe un suport analogic, adica pe o caseta video reusind astfel sa ofere o buna monitorizare in timp, dar si inregistrare. Insa aceste sisteme de supraveghere video analogice prezentau dezavantaje precum faptul ca erau incapabile de a reda simultan imaginile si de a le inregistra pe acelasi echipament, pornirea, dar si oprirea sistemului se realiza manual, apareau mai des erori si era nevoie de mai mult spatiu pentru depozitarea casetelor video.

Astazi sisteme de supraveghere video sunt cu mult mai performante

 

Daca cu zeci de ani in urma sisteme de supraveghere video erau un lux, astazi acestea se intrebuinteaza chiar si la olimpiadele scolare si la examenele din clasa a 8-a si a 12-a pentru a evita copiatul. Astfel ca pentru o mai buna desfasurare a acestor activitati si examene, ministrul educatiei a emis un ordin prin care probele teroretice se vor sustine doar in sali de clasa dotate su sisteme de supraveghere video.

Insa aceste sisteme se intrebuinteaza si pentru resedinte private, magazine, birouri, mall-uri, institutii publice, hale si depozite si oriunde este nevoie de o supraveghere stricta cu rolul de a intimida raufacatorii.

Astazi se intrebuinteaza si sisteme de supraveghere ascunse, sunt utilizate in domeniul spionajului, in special, insa si mamele care-si lasa copiii in mainile bonelor au inceput sa recurga la acest mic truc. Cu atat mai mult cu cat in ultimii ani au iesit la iveala numeroase cazuri de maltratare. Aceste camere pot fi montate chiar si pe detectoarele de fum, deci sunt greu de vazut, functioneaza cu infrarosu si sunt optime si pentru supravegherea pe timp de noapte.

Se folosesc atat camere de supraveghere de interior, cat si de exterior. Acestea din urma sunt performante si sunt astfel realizate incat sa reziste la conditii dificile de mediu pentru a inregistra si in momente prea putin favorabile. Ele se monteaza in curtea scolilor, in gradini, curti sau pe santiere, in spatiile unde se depoziteaza lucruri multe neavand posibilitatea de a angaja un paznic, pentru o mai buna supraveghere.

Sisteme de supraveghere video de la Badas Business

 

Astfel ca, daca si tu ai nevoie de sisteme de supraveghere video, Badas Business te intampina atat cu varietate, cat si cu preturi bune. Sistemele CCTV oferite inspre vanzare sunt complete si sunt dotate cu camere, cu DVR-uri – cu 4, 8, 16 sau 32 de canale, UPS-uri, lentile si accesorii. Poti alege camere de supraveghere de tip Dome, cu IP, Speed-Dome, cu lentila fixa sau cu lentila varifocala. Toate aceste componente le poti cumpara si separat, la nevoie, si apartin unor branduri de renume international.

Pe langa faptul ca aceasta companie iti ofera sistemele inspre vanzare, se ocupa si cu proiectarea lor, instalarea, mentenanta si reparatii, personalul fiind instruit si cu multi ani de experienta.

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege sisteme de supraveghere video de la Badas Business. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Badas Business? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0216-822.021 si 0722-675.309 sau trimite un e-mail pe adresa lumi@badas.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *