Smart Print, 20 de ani de tiparire cataloage

Traim intr-o lume pe care nu ne-o mai putem imagina fara cataloage, pliante, brosuri, flyere, postere, fluturasi sau volante. In fiecare zi suntem asaltati de aceste creatii publicitare, ne sunt strecurate pe sub usa, le gasim in cutia postala, se aduna teancuri-teancuri pe birou, ti le da baiatul cu ziare in mijlocul intersectiei sau iti zambesc promitator in mainile unei fete dragute intr-un mall, supermarket, la magazin, la targuri sau pe strada. Insa, intrebarea pe care ne-o punem cu totii, functioneaza? Tiparire cataloage, brosuri si flyere isi ating scopul? Cu siguranta ca da si, chiar daca nici nu le acorzi atentie, ele iti lucreaza in subconstient si-si indeplinesc rolul.

Care este rolul unui serviciu de tiparire cataloage?

 

Cataloagele sunt o modalitate foarte eficienta de a-ti prezenta produsele si serviciile, de a le scoate in evidenta calitatile si de a vinde. In acest mod, un potential client va putea rapid sa faca o comparatie intre ce oferi tu si ce-i pune la dispozitie concurenta, iar decizia va fi luata cu mai multa usurinta si cunostinta de cauza.

Insa atunci cand vine vorba despre tiparire cataloage trebuie sa stii ca acestea este musai sa indeplineasca cateva criterii pentru a fi cu adevarat de succes:

– Trebuie sa prezinte imagini sugestive si profesionale;

– Layout-ul sa fie modern;

– Textul sa fie concis, bine structurat si sa reflecte strategia si imaginea firmei tale;

– Sa se adreseze unui segment de piata precis.

Doar in acest mod un catalog va avea un puternic caracter informativ si de vanzare, va avea un impact vizual puternic si va determina vanzarea, efectul psihologic creat fiind unul pozitiv.

De regula, cataloagele sunt de mai multe tipuri, marimi si dimensiuni. Poti alege intre cataloage A4, A5 sau A6, diferite greutati ale suportului interior, variind intre 90 si 160 g/mp, si o greutate a copertii variind intre 150 si 150 g/mp.

Hartia aleasa poate fi mata sau lucioasa, poti alege cataloage capsate sau cataloage necapsate, cataloage simple sau mai complexe, stufoase, colorate sau nu.

Pentru tiparire cataloage alege Smart Print

 

Daca ai nevoie de serviciul de tiparire cataloage, Smart Print din Bucuresti iti va realiza cataloage in policromie, varianta clasica sau chiar atipice, eficacitatea, creativitatea si profesionalismul fiind cateva dintre avantajele de care te vei bucura daca vei colabora si tu cu aceasta echipa ce are peste 20 de ani de activitate in domeniu.

Cataloagele pe care le poti comanda de la Smart Print pot fi speciale pentru expozitii, cataloage industriale sau pur si simplu cataloage de prezentare a produselor si serviciilor tale. Legarea se poate face prin coasere, stantare, capsare, spira metalica, mecanisme cu inele sau alte variante creative, Smart Print fiind deschisa la idei noi.

Ai nevoie de sfaturi cu privire la tiparirea catalogului tau de prezentare? Specialistii Smart Print iti stau la dispozitie cu idei si sfaturi astfel incat tu sa-ti realizezi catalogul perfect, sa atragi clientii, sa le castigi increderea si sa vinzi, pentru ca apoi sa-i mentii prin calitatea produselor comercializate.

Preturile cataloagelor tiparite cu Smart Print sunt mai mult decat accesibile. Descopera si tu oferta Smart Print!

Daca vrei sa te bucuri de servicii de calitate, alege tiparire cataloage de la Smart Print. Ai nevoie de informatii suplimentare despre tipografia si serviciile Smart Print? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0722-217.170 si 0212-334.363 sau trimite un e-mail pe adresa office@smartprint.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *