Snake Security iti propune instalare sisteme de securitate la preturi de exceptie

O echipa care se ocupa cu serviciul de instalare sisteme de securitate trebuie sa fie avizata de IGP pentru prestarea de astfel de servicii, iar Snake Security din Bucuresti indeplineste acest criteriu de baza. In plus, Snake Security are si peste 10 ani de experienta in instalarea de sisteme de securitate, iti ofera in permanenta calitate, promptitudine, seriozitate, dar si preturi de exceptie pentru orice lucrare prestata.

Tu ce mai astepti, apeleaza la instalare sisteme de securitate de la Snake Security si protejeaza-ti bunurile, familia si afacerea!

Instalare sisteme de securitate. Pe urmele istoriei

 

Daca ne intoarcem putin in timp, primele sisteme de securitate au luat fiinta in anul 1840 cand au aparut primele yale. In industria de incuietori, Yale este un adevarat brand, este Alfa si Omega, este una dintre cele mai cunoscute, dar si una dintre cele mai vechi branduri de incuietori din intreaga lume. Iar aceste yale le putem numi fara greseala primele sisteme de securitate.

Din tara Galilor in America coloniala a calatorit si familia Yale impreuna cu multe alte familii sperand intr-o viata mai buna. In anul 1840, Linus Yale Sr. a fost cel care a scos pe piata primele incuietori de securitate foarte inalta, in New York, acesta specializandu-se pe realizarea de incuietori manuale foarte scumpe si foarte eficiente.

Fiul lui Linus a fost cel care a perfectionat cilindrul cu pini al tatalui sau, l-a patentat si a devenit expertul timpului in incuietori, deoarece el este cel care a facut tranzitia de la incuietorile ce functionau cu cheita la cele cu cifru.

Insa mecanismul pe care Yale Jr. l-a folosit pentru inventia sa se pare ca era utilizat si de catre vechii egipteni acum 4.000 de ani. Acest fapt dovedeste ca pana la urma toate-s vechi si noi sunt toate in aceasta lume.

Astazi, in mileniul 3, nu mai este nevoie de yale sau, mai precis, acestea sunt de-a dreptul ineficiente si orice hot ti-ar rade in nas daca ai incerca sa-l opresti din demersul sau cu aceste mecanisme mult prea simplu de inlaturat. Din fericire, astazi exista sisteme de securitate performante, sisteme de securitate conectate la internet, care-ti permit in orice moment, de oriunde te-ai afla, sa vezi ce se intampla cu locuinta sau cu afacerea ta.

Pentru ca totul sa decurga cat mai ok din toate punctele de vedere, instalare sisteme de securitate trebuie realizata de catre o echipa de specialisti, o echipa cu multa experienta si pricepere, astfel incat tu sa stai linistit ca ai facut o alegere buna.

Pentru instalare sisteme de securitate alege Snake Security

 

Nu este usor sa gasesti o echipa priceputa pentru instalare sisteme de securitate, insa Snake Security nu numai ca stie, se pricepe si poate, insa-ti sta la dispozitie in orice moment pentru instalarea sistemului achizitionat.

Nu stii ce sisteme de securitate sa cumperi? Snake Security iti ofera consultanta, iar tu poti cumpara sistemele dorite chiar din cadrul companiei. Practic, ai tot ce-ti trebuie intr-un singur loc. Dupa alegerea sistemului potrivit, Snake Security se ocupa si cu instalarea acestuia sporind gradul de securitate al locuintei sau afacerii tale.

Daca vrei sa te bucuri de servicii de calitate, alege instalare sisteme de securitate de la Snake Security. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si serviciile Snake Security? Pentru detalii, suna la numarul 0744-437.669 si 0730-576.253 sau trimite un e-mail pe adresa office@snakesecurity.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *