kit supraveghere video

Atunci cand pericolele pandesc la tot pasul, este ideal sa ai la indemana masuri suplimentare de protectie atat in ceea ce priveste casa ta, cat si in ceea ce priveste afacerea pe care o detii! Cum te feresti de eventuale intrari prin efractie, furturi, acte de violenta sau de vandalism? Simplu: prin intermediul unor sisteme de supraveghere capabile sa ofere toate informatiile de care ai nevoie pentru un plus de siguranta si confort! Si pentru ca siguranta sa vina la pachet cu toate componentele sale, alege un kit supraveghere video.

Cauti o firma specializata in sisteme de supraveghere performante, inclusiv kit supraveghere video? Nicio problema: SOS Security iti sta la dispozitie cu cele mai noi echipamente de acest gen, furnizate direct de la cei mai renumiti producatori in domeniu.  SOS Security iti asigura kit supraveghere video ideal oricaror aplicatii (de natura rezidentiala, comerciala, administrativa sau industriala).

Kit supraveghere video-Tehnologie avansata, siguranta la superlativ!

Zilnic, in Romania, au loc zeci de furturi din locuinte si alte sute de furturi din magazine. Cu o rata a infractionalitatii in continua crestere este esential sa poti avea accesul la masuri suplimentare de protectie. Pentru asta nu trebuie sa devii paranoic si nici sa te inarmezi in adevaratul sens al cuvantului. Te poti bucura de siguranta si confort, simplu, prin intermediul tehnologiei.

Echipamentele de supraveghere video reprezita cea mai populara metoda de protectie. Si nu este de mirare tinad cont ca simpla prezenta a camerelor de supraveghere descurajeaza hotii. Bineinteles, acesta nu este singurul avantaj dat de un sistem de supraveghere video.

Care sunt avantajele unui kit supraveghere video?

O camera de supraveghere te ajuta sa stii in orice moment al zilei actiunile care se petrec acasa sau la firma/birou. Cu alte cuvinte, sistemele de supraveghere video ajuta la combaterea furtului si fraudei, previn violenta la locul de munca, contribuie la protectia angajatilor si a clientilor, permit vizionarea in direct sau inregistrata a evenimentelor, etc.

Un avantaj esential oferit de o camera de supraveghere este acela ca permite indentificarea mai usoara a suspectilor, miscorand, totodata, timpul de raspuns in situatii de criza.

Prin intermediul unui kit supraveghere video poti face economii lunare importante! Mai exact, prin instalarea de sisteme video nu mai trebuie sa apelezi la serviciile de paza (gardieni, paznici, etc.).

SOS Security-Kit supraveghere video. Proiectare, instalare si service!

Cu SOS Security ai accesul la cele mai in voga sisteme de supraveghere. Firma iti ofera posibilitatea sa achizitionezi un pachet complet sub forma unui kit supraveghere video (contine toate dispozitivele necesare unei supravegheri complete).

SOS Security iti pune la dispozitie kit supraveghere video alcatuit din camere de supraveghere si sisteme de stocare a imaginilor. Inregistrarile se pot face pe un hard disk al PC-ului sau pe dispozitive de tip stand alone (DVR). Vizualizarea imaginilor este posibila prin intermediul unor monitoare instalate in camere speciale.

Din oferta SOS Security poti alege kit supraveghere video Sony, Samsung, Sharp, Siemens si DSC. Indiferent de alegeri, SOS Security iti garanteaza o supraveghere ca la carte, lipsita de incidente!

Si pentru ca SOS  Security doreste sa asigure solutii complete in acest domeniu, firma iti sta la dispozitie nu doar cu servicii de proiectare si instalare, ci si cu servicii de mentenanta a echipamentelor comercializate.

Comanda kit supraveghere vido direct de pe www.sos-security.ro!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *