79e133bebf7a6369b49b5f6c87350b08Un kit de supravghere video este ideal pentru a obtine siguranta de care ai nevoie in locuinta sau la locul de munca. SOS Security este o echipa specializata in acest domeniu care ofera kit de supraveghere video si alte produse si servicii profesionale in functie de nevoile clientilor. Produsele oferite indeplinesc cele mai inalte standarde de calitate si apartin unor producatori renumiti, de genul Samsung, DSC, Siemens, Sharp sau Sony. Compania ofera kituri de supraveghere video, cat si consultanta specializata pentru alegerea unor sisteme potrivite.

Cu aceste sisteme de supraveghere video vei putea controla mai bine accesul intr-un anumit perimetru, vei descuraja savarsirea de infractiuni si vei stii intotdeauna ce se petrece in spatiul respectiv. Kiturile au si sisteme de alarma pentru un plus de siguranta. Acestea se vor conecta la un dispecerat al unei firme de paza. Solutiile oferite de SOS Security ofera nenumarate avantaje utilizatorilor. Functionarea acestor produse este simpla si nu iti va face probleme, fiind produse profesioniste, de prima mana. Kiturile de supraveghere video oferite de SOS Security sunt accesibile pentru fiecare.

Avantajele unui kit de supraveghere video

Echipamentele si dispozitivele sunt necesare pentru o protectie garantata. Realizate de producatori renumiti, dispozitivele sunt oferite la preturi convenabile. Modelele alese sunt dintre cele mai profesioniste, care garanteaza o protectie sporita. Pe langa produse, lucrarile de montaj se realizeaza in acord cu prevederile legale in vigoare pentru asigurarea unei protectii sporite. Echipa de profesionisti actioneaza eficient si prompt, prezentandu-se la locul faptei intr-un scurt timp. Kiturile de supraveghere video sunt alcatuite din camere de supraveghere si din sisteme care stocheaza imaginile pentru a putea fi vizionate oricand doresti. Prin intrebuintarea unor astfel de kituri se acopera necesitatile de control si siguranta ale beneficiarilor. Siguranta ta este esentiala pentru SOS Security, de aceea compania ofera cele mai bune produse si servicii.

SOS Security ofera cele mai performante si accesibile sisteme de supraveghere video, si anume TCVI. Inregistrarile se realizeaza pe un hard disk al PC-ului sau pe dispozitive de tip stand alone (DVR). Ai posibilitatea de a viziona aceste inregistrari pe monitoare dedicate, care sunt instalate in spatii speciale de cei interesati. Produsele ce fac parte din kit-ul de supraveghere video sunt importate de la producatori consacrati in domeniul securitatii electronice.

SOS Security – aproape de beneficiari!

SOS Security, cu sediul in Piatra Neamt, ofera servicii de paza si protectie si sisteme de securitate adecvate. SOS Security respecta normele legale in ceea ce priveste supravegherea video, a sistemelor de alarma si antiefractie. Solutiile oferite sunt cele mai profesioniste, iar agentii de paza sunt instruiti si pregatiti in acest domeniu pentru asigurarea unei protectii adecvate. Compania colaboreaza cu organe de stat pentru a interveni rapid la semnalarea unui pericol iminent.

Pentru protectie si siguranta in orice loc, SOS Security este mai aproape de tine. Intra pe site-ul companiei pentru confortul si siguranta de care ai nevoie. Reprezentantii firmei SOS Security iti ofera toate informatiile de care ai nevoie, aplicate necesitatilor tale.

 

Datele de contact ale firmei SOS Security

Adresa firmei: B-dul Marasesti, Nr. 48-50, Piatra Neamt

Telefon: 0233 622 492

Email: office@sos-security.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *