Cum puteti defini cea mai buna rezistenta si cea mai buna calitate a stratului de protectie pentru suprafetele metalice? Ei bine, Speedliner este numele unicului produs de pe piata mondiala ce ofera adevarata protectie de care suprafata interioara a unui transportor auto are nevoie. Indiferent ca vorbim despre transportul lemnului, a boltarilor de constructie, a subansamblelor grele din metal, suprafata interioara a remorcii, a benei sau a utilajului de transport va fi intacta, lipsita de zgarieturi, ciobituri sau alte imperfectiuni.

Va oferim 4 produse unice, prin care va garantam calitatea si durabilitatea de care aveti nevoie. Acestea sunt Spray Liner, Speedliner Euro HS, HC, Topcoat HG, iar in acest articol va vom descrie pe fiecare dintre acestea.

Spray Liner, protectia perfecta!

 Spray Liner este un produs destinat camionetelor si camioanelor, dar si altor echipamente de transport marfuri. Acesta se caracterizeaza printr-o rezistenta foarte buna la uzura, datorita stratului mult mai gros decat cel de vopsea standard, dar si a structurii sale bazata pe polimeri si elastomeri. Granulatia sa caracteristica ofera pe langa o buna rezistenta la abraziune si o aderenta eficienta chiar si in conditii de umezeala sau a prezentei unei pelicule de lichid. Acest produs se aplica prin pulverizare, iar timpul mediu de uscare este de cateva ore.

Speedliner Euro HS permite pe langa acoperirea suprafetelor tehnice de transport si adaugarea de pigmenti si aditivi. Acest produs este foarte versatil si pretabil pentru foarte multe aplicatii. De asemenea, datorita structurii sale, acest produs este unul de tip bi-component la care se pot adauga atat aditivi pentru sporirea funcitonalitatii cat si pigmenti de culoare. Astfel,  Speedliner Euro HS, poate oferi pe langa un aspect placut si elegant, si o protectie completa a metalului, dar si o suprafata tehnica foarte buna aderenta in orice conditii si rezistenta.

Acoperiri speciale de la Speedliner Romania

Speedliner Euro HC este un derivat al gamei HS, descrisa mai sus, care insa se deosebeste de aceasta prin aditivul Ultra-Fresh. Astfel, prin adaugarea acestui aditiv, acoperirea realizata va avea excelente proprietati anti-bacteriene si antifungice. Recomandam cu mare caldura utilizarea acestui produs in capitonarea utilajelor de transport alimente, animale sau pentru vehicolele si autoturismele pentru transportul persoanelor. Acest aditiv se adauga in in componenta B, activatorul, iar proportia este la 3 parti de baza se adauga 1 parte B, activatorul si 1 aditivul Ultra-Fresh.

Ultimul produs marca Speedliner este Topcoat HG acesta este tot un produs bi-component si poate fi considerat ca un produs pentru finisaje. Acesta poate fi aplicat peste o acoperire cu unul din produsele descrise mai sus, pentru a-i oferi o si mai buna rezistenta chimica si nu numai. Gama de aditivi disponibili pentru acest produs este un foarte variata, plecand de particul de Kevlar sau aditivul “Glow in the Dark” care este perfect pentru marcarea zonelor de risc ale utilajelor si in aplicatiile industriale.

Siteul nostru, www.speedlinerromania.ro este locul unde puteti afla toate detaliile legate de aceste produse. Va asteptam cu cele mai bune solutii din lume de protectie a suprafetelor metalice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *