camere supraveghere DomeToti cautam sa fim in siguranta atat acasa, cat si la locul de munca. Aceasta siguranta este esentiala pentru confortul si linistea noastra. Camerele video Brasov sunt folosite in orice spatiu public sau comercial, avand ca scop, in primul rand, monitorizarea fiecarei actiuni in parte si apoi descurajarea infractorilor in savarsirea de fapte penale. De-a lungul timpului, acest tip de dispozitive, camere video Brasov,  s-au dovedit extrem de eficiente oferind informatii esentiale despre anumite activitati sau pentru a sti cu siguranta cine este persoana responsabila de o anumita actiune. Nu trebuie sa supraveghezi in permanenta camerele, avand posibilitatea de a derula imaginile pana in momentul in care s-au petrecut faptele.

Supraveghere video Brasov este o echipa profesionista in acest domeniu care detine experienta si pregatirea necesara pentru a oferi produsele adecvate in raport cu necesitatile si specificul fiecarei activitati in parte. Pe langa produsele profesioniste oferite, compania asigura clientilor si servicii de montaj de prima mana pentru fiecare produs in parte. Toate produsele si serviciile puse la dispozitie au un raport ideal calitate-pret pentru bugetul fiecaruia.

Inovatie pentru siguranta!

Din ce in ce mai performante si imbunatatite, sistemele de supraveghere video sunt capabile sa monitorizeze fiecare miscare prin rotatie si sa suprinda orice se intampla intr-un anumit perimetru. Camerele se pot utiliza la interior si exterior deopotriva si sunt dotate chiar si cu led infrarosu pentru a putea capta imagini clare in timpul noptii. Camerele video comercializate pot fi amplasate cu succes in diferite spatii cum ar fi parcuri auto, unitati militare, supermarketuri, parcari, depozite si alte asemenea spatii. Si pentru ca firma ofera servicii complete, vei putea beneficia si de proiectare a acestor sisteme, precum si de montarea camerelor si a accesoriilor oriunde in Brasov. Alegerea tipului de camera video este acum mai simpla cu ajutorul expertilor de la Supraveghere video Brasov. Este important sa stii care sunt produsele cele mai potrivite, numarul de camera adecvat, sistemul DVR si accesoriile aferente.

Utilizand astfel de produse performante vei putea obtine imagini de interior, exterior, detaliu si panoramice, putand identifica cat mai bine persoanele si monitoriza fiecare activitate oricand si oriunde doresti. Numarul de led-uri si distanta maxima a iluminarii variaza in functie de modelul ales. Poti opta pentru camera de detaliu sau panoramica, chiar si pentru camere rotative care pot urmari obiectele in miscare. Aceste echipamente au 2 ani garantie astfel ca poti fi sigur de calitatea si rezistenta in timp a produselor. Unele camere se pot si camufla pentru a fi mai dificil de reperat la o prima vedere.

Supraveghere video Brasov pentru siguranta de care ai nevoie!

Supraveghere video Brasov stie de ce ai nevoie si ofera o varietate de produse profesionale pentru persoane fizice si juridice, in aceeasi masura. Supraveghere video Brasov iti ofera si variante de design diferite astfel ca se pot camufla usor sau potrivi cu restul decorului. In afara de produsele de prima mana oferite, ai la dispozitie si servicii de montare si mentenanta profesioniste. Datorita echipei experimentate de la Supraveghere video Brasov vei putea opta pentru produse raportate la activitatea desfasurata.

 

Datele de contact ale firmei Supraveghere video Brasov

Adresa firmei: Str. Valea Cetatii, Nr. 3, Brasov

Telefon: 0368 453 872

Email: office@tradotech.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *