camere supraveghere Dome

In fata unor situatii neprevazute nu esti niciodata suficient de pragatit. Asadar, daca iti doresti siguranta inainte de toate, alege sa-ti protejezi familia, proprietatea si bunurile materiale prin intermediul unor sisteme de monitorizare performante, care sa tina primejdia departe de tine.

Camerele de supraveghere se numara printre cele mai eficiente metode de protectie, fiind ideale atat pentru spatiile exterioare, cat si pentru cele interioare, precum si pentru orice tip de obiectiv. Cu toate acestea, nu orice camera de supraveghere poate urmari cu maxima precizie un obiect aflat in miscare si nici nu poate furniza informatii esentiale in ceea ce priveste persoanele necunoscute intrate in zona protejata.

Camerele de supraveghere de tip Dome sunt o inovatie in domeniu si vin sa raspunda cu succes tuturor exigentelor in materie de siguranta si performanta. O camera de supravheghere de tip Dome are capacitate mare de recunoastere faciala, cu un zoom optic puternic si cu o viteza de rotire foarte mare: 360 de grade pe secunda.

Cauti o firma specializata in comercializarea de camere supraveghere Dome? Vrei sa te bucuri de calitate cu preturi mici? Apeleaza la Supraveghere Video Brasov, componenta a societatii Trado Tech, specializata in servicii complete de supraveghere pentru clienti persoane fizice si juridice.

In catalogul firmei gasesti o gama completa de camere supraveghere Dome, la preturi foarte avantajoase! Profita de ofertele unice si simte-te in siguranta!

Camere supraveghere Dome -“Ochii” din umbra

Combate furturile, previne violenta la locul de munca, contribuie la protectia familiei sau a angajatilor, permite vizionarea in direct sau inregistrata a evenimentelor: acestea sunt doar o mica parte din avantajele oferite de un sistem de supraveghere video. Amplasate fie in locuinta proprie, in spatiul comercial, fie la sediul firmei, camerele video sunt garantia sigurantei depline! In fond, nimic nu se compara cu sentimentul ca la orice ora din zi si din noapte esti protejat.

Dintre toate modelele de camere video, cele de tip Dome sunt preferate de toti cei care vor eficienta. Ce este de fapt o camera de supraveghere Dome? Este o camera construita in interiorul unei carcase cilindrice de interior sau exterior si acoperita cu o jumatate de sfera fabricata din policarbonat sau sticla.

Camerele de supraveghere de tip Dome prezinta avantajul ca pot fi montate cu usurinta oriunde si in orice medii, mai exact, pe stalpi sau direct de suprafata peretilor exteriori/interiori. Dincolo de zoom-ul optimizat, aceste camere permit inregistrarea pe timp de noapte, gratie senzorilor infrarosu.

Mai mult, un mare plus este designul ultra-modern si elegant, camerele de tip Dome putand fi adaptate oricaror stiluri arhitecturale.

De unde comanzi camere supraveghere Dome la preturi excelente? Simplu: de la Supraveghere video Brasov!

Licentiata de IGPR, Supraveghere video Brasov este o solutie avantajoasa pentru toti cei aflati in cautarea unor sisteme de supraveghere de ultima generatie, inclusiv camere supraveghere Dome.

Dispunem de camere supraveghere Dome pentru orice tip de aplicatii, fie ca este vorba de parcari auto, hipermarket-uri, unitati militare sau alte spatii interioare/exterioare de mare amploare. Camerele efectueaza miscari de rotatie rapide, avand totodata capacitate mare de recunoastere faciala. Amplasate fie in interiorul unei cladiri, ori la exteriorul ei, camerele de tip Dome surprind orice miscare!

Pe langa solutii personalizate, Supraveghere video Brasov iti ofera accesul si la tarife competitive!

Pentru a consulta intregul catalog de camere supraveghere Dome, acceseaza pagina noastra de internet si contacteaza-ne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *