bec65ab5bf9c191f79432cde34fa6608In conditiile societatii actuale ai nevoie de cat mai multe ajutoare pentru protejarea unei afaceri sau pentru protectia casei tale. Din ce in ce mai utilizate in spatiile comerciale, spatiile publice sau chiar la intrarea blocurilor, aceste camere video s-au dovedit de-a lungul timpului extrem de utile. In acest mod, nu numai ca vei descuraja infractorii in savarsirea de fapte penale, dar vei sti tot ce se intampla sau ce s-a intamplat in perimetrul respectiv. Cine a patruns in spatiul tau personal sau cine a intrat in magazin nu mai este un mister, poti afla in cel mai scurt timp gratie unor camere video profesioniste.

Daca doresti mai multe informatii despre aceste produse, precum si achizitionarea unor camere video, Supraveghere video Brasov iti ofera o varietate de produse de calitate si servicii de prima mana. Supraveghere video Brasov ofera produse in raport cu bugetul tau si in raport cu necesitatile tale, proiectand un intreg sistem pentru a-ti oferi cele mai bune solutii tehnice. Camerele se pot utiliza atat la interior, cat si la exterior si sunt dotate cu led-uri infrarosu astfel ca pot suprinde imagini clare, chiar si in timpul noptii.

De ce sa optezi pentru camere video?

In primul rand, pentru ca ofera un grad sporit de protectie si siguranta pentru cei care lucreaza in spatiile comerciale sau pentru familia ta in locuintele personale. Ca sa nu mai adaugam faptul ca orice infractor va fi descurajat in savarsirea de infractiuni la gandul ca poate fi observat si descoperit de catre camerele video. Poti instala aceste camere video in supermarket-uri, unitati militare, spatii comerciale, parcuri auto si alte asemenea spatii. Echipa firmei este alaturi de persoanele interesate oferind consultanta de specialitate in alegerea modelului de camera adecvat spatiului si necesitatilor, numarul de camere, sistemul DVR si accesoriile aferente unor astfel de sisteme. Mai mult, firma ofera proiectarea acestor sisteme si montarea camerelor si a accesoriilor oriunde in Brasov.

Oferite la un bun raport calitate-pret, sistemele de camera video sunt cel mai des intalnite datorita sigurantei pe care o ofera. Vei putea obtine imagini de interior, exterior, detaliu sau panoramice, vei putea identifica rapid persoanele si monitoriza fiecare activitate. Toate aceste camere video au 2 ani garantie, iar numarul de led-uri si distanta maxima a iluminarii sunt determinate de modelul ales. Camera video poate fi si rotativa, astfel ca poate urmari obiectele in miscare. Unele camere video sunt mai greu de identificat si au o rezolutie mai mare permitand recunoasterea faciala.

Cine ofera camere video?

In Brasov, Supraveghere video iti ofera camere video asa cum ai nevoie atat pentru persoane fizice, cat si juridice, pentru spatii mari sau mici, pentru interior sau exterior. In plus, produsele se pot monta usor si au mai multe variante de design in functie de preferinte. Ai la indemana nu numai produse de prima mana, dar si servicii de montare si mentenanta profesionista. Gratie echipei de profesionisti vei putea alege produsele perfecte in functie de tipul de monitorizare dorit, activitatea desfasurata si tehnologiile avute. Produse de la cei mai renumiti producatori in domeniu, servicii performante si de calitate gasesti in cadrul firmei Supraveghere video Brasov.

 

Datele de contact ale firmei Supraveghere video Brasov

Adresa firmei: Str. Valea Cetatii, Nr. 3, Brasov

Telefon: 0368 453 872

Email: office@tradotech.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *