Indiferent ca va aflati la locul de munca in calitate de angajat sau sef, trebuie sa fiti pregatiti in orice moment , pentru orice fel de situatie neasteptata. De aceea, in cazul in care are loc un accident de munca, este obligatoriu ca firma dumenavoastra sa dispuna de accesoriile necesare pentru acordarea primului ajutor. In acest fel nu doar ca respectati normele aflate in vigoare, ci si asigurati protectia si siguranta angajatilor.

In cazul in care nu ati facut deja aceasta achizitie, firma Kwesto va intampina cu trusa medicala de prim ajutor, disponibila in mai multe variante, in functie de necesitatile dumneavoastra. Mai exact, puteti alege dintre 15 modele de trusa medicala pentru interventii prompte. Acestea sunt fie mobile, pentru a fi transportate cu usurinta la locul accidentului, fie truse ce se monteaza direct pe perete.

Sunt confectionate din materiale precum polipropilena sau metal, acestea fiind rezistente, dar in acelasi timp usor de intretinut si manipulat. Pe langa trusele medicale mai puteti achiztiona si genti sanitare confectionate din nailon impermeabil, ideale pentru a fi luate cu dumenavoastra in cazul unor accidente pe teren. Specialistii Kwesto va pot ajuta cu informatii si sugestii, pentru ca alegerea dumenavoastra sa fie cat mai usoara.

Trusa medicala de prim ajutor – mai mult decat o necesitate

Indiferent in ce domeniu activati, firma dumneavoastra trebuie sa asigure conditii optime de lucru pentru toti angajatii sai. Nu conteaza unde se desfasoara activitatea: pe teren, in birouri, intr-o hala, depozit sau pe santier, trusa medicala de prim ajutor trebuie sa nu lipseasca. Aceasta poate fi pastrata in masina firmei sau la sediul in care se desfasoara activitatea. De asemenea, puteti alege dintre trusele mobile si cele fixe, ce pot fi montate pe perete, pentru un acces cat mai facil si rapid.

Daca va aflati mai mult in deplasari, geanta sanitara este o alternativa la fel de eficienta si sigura. Dat fiind ca aceasta este impermeabila, nu trebuie sa va faceti griji in legatura cu lucrurile din interiorul acesteia, intrucat acestea nu se vor uda sau umezi. In general, aceasta geanta reprezinta alegerea cluburilor sportive, a scolilor sau a centrelor de recreere.

Pentru mediile in care exista substante periculoase pentru vederea angajatilor, exista truse medicale special adaptate pentru nevoile acestora. Aceasta contine sticlute cu solutie fiziologica si poate fi montata pe perete, pentru ca oamenii sa aiba acces la ea ori de cate ori este nevoie.  Asadar, indiferent de alegere, componentele trusei vor fi protejate si acordarea primului ajutor va fi perfect posibil.

Alege o trusa medicala de prim ajutor de calitate!

Exista pe piata o multime de furnizori de truse medicale, insa nu toti va pun la dispozitie un produs de calitate superioara. La Kwesto insa, veti gasi o gama variata de modele, dintre care veti putea opta pentru acea trusa medicala de prim ajutor ce corespunde exact cerintelor dumneavoastra. Nu trebuie decat sa accesati www.kwesto.ro si sa comandati produsul dorit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *