sisteme antiincendiu

Anual, mii de cladiri se fac scrum in urma incendiilor devastatoare. Bilantul? Pagube materiale enorme si chiar pierderi de vieti omenesti. Chiar daca in fata unui eventual incendiu nu esti niciodata suficient de pregatit, exista alternative care anunta din timp pericolul. Sistemul de detectie si alarmare la incendiu constituie una dintre solutiile electronice cele mai raspandite de securitate la incendiu. Asadar, pentru siguranta persoanelor si bunurilor dintr-o cladire, specialistii recomanda sisteme antiincendiu.

Cauti un furnizor in domeniul sistemelor de securitate care sa-ti garanteze performanta si solutii eficiente? Raspunsul il gasesti la Vector Systems, companie ce-ti pune la dispozitie sisteme antiincendiu, la preturi foarte avantajoase. Printre serviciile oferite de Vector System in materie de sisteme antiincendiu, se numara: solutii de proiectare, instalare, mententanta si service, pentru orice proiect, indiferent de complexitate.

Iti oferim accesul la unele dintre cele mai performante sisteme antiincendiu de pe piata, si asta datorita colaborarii cu Aritech, reprezentanta din tara a diviziei de securitate General Electric. Din oferta noastra poti opta atat pentru sisteme antiincendiu prevazute cu senzori cu camera de ionizare, cat si pentru senzorii de genul barierelor de fum in infrarosu.

Sisteme antiincendiu- Siguranta pe primul loc!

O tigara lasata sa arda la intamplare, sisteme de incalzire defecte, burlane de foc necuratate, focul deschis lasat nesupravegheat, scurgeri de produse inflamabile si chiar fenomene naturale, toate acestea sunt ¨scantei¨gata sa aprinda un incendiu nimicitor. Sistemele de detectie si semnalizare a incendiilor diminueaza si chiar pot elimina pagubele unui incendiu prin alertarea personalului avizat asupra riscului aparitiei acestuia.

Din ce este compus un sistem antiincendiu?

– centrala de incendiu (panou principal la care se conecteaza toate dispozitivele periferice)

– detectoare de fum, temperatura, gaz (special concepute pentru a detecta si transmite in cel mai rapid mod un pericol)

– butoane de urgenta pentru declansarea imediata a alarmei (se actioneaza manual in cazul in care este identificat un focar de incendiu).

– dispozitive de semnalizare acustica (sirene interioare/exterioare) si optica

Detectia incendiului trebuie sa poata fi semnalizata atat automat, cat si manual.

Cum alegi un sistem antiincendiu?

Alegerea unui sistem antiincendiu se face in functie de anumite criterii, printre care:

– materialele combustibile prezente si clasa de reactie la foc a acestora

– configuratia  si inaltimea spatiului protejat

– riscurile aparitiei alarmelor false

Avantaje sistem antiincendiu

– contribuie la siguranta bunurilor si a persoanelor din cladire

– ajuta la diminuarea cuantumului politei de asigurare

– elimina costurile de recuperare in urma incendiilor

Vector Systems- Proiectare, instalare, mententanta si service sisteme antiincendiu

Pentru o investitie optima alege servciile unui specialist in domeniul sistemelor de securitate. Vector Systems iti pune la dispozitie tot ce te intereseaza in materie de sisteme antiincendiu, de la proiectare pana la service.

Sistemele noastre antiincendiu folosesc tehnologii de ultima generatie, cum ar fi senzorii cu camera de ionizare (detectorii de aer din camera de ionizare a detectorului sunt ionizati pentru a crea un curent electric intre doi electrozi) sau senzorii de genul barierelor de fum in infrarosu (se preteaza pentru aplicatii unde este dificila amplasarea detectorilor de fum uzuali, ex.: hale inalte sau greu accesibile etc.).

Vector Systems iti ofera sisteme antiincendiu pentru orice caldire, fie una rezidentiala, administrativa, fie comerciala sau industriala. Pentru a comanda sisteme antiincendiu acceseaza pagina noastra de internet si contacteaza-ne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *